logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
Webmaster At RideSchedules  
#1 Posted : Monday, July 20, 2015 8:46:59 PM(UTC)
Webmaster At RideSchedules

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/20/2015(UTC)
Posts: 1

Hello, I see the stop_code attribute is not being included in the GTFS data.  Any chance of getting it included?
Ryan  
#2 Posted : Tuesday, July 21, 2015 8:01:16 AM(UTC)
Ryan

Rank: Administration

Groups: Administrators, Registered
Joined: 6/1/2011(UTC)
Posts: 88
United States
Location: Urbana

Thanks: 1 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Yes, stop_id should now be included.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.