logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Login


Options
View
Go to last post Go to first unread
darkery  
#1 Posted : Monday, March 24, 2014 1:47:50 PM(UTC)
darkery

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 19

over this break and the last break im seeing a number of null trip.direction's
most affected is the silver (*all* of its 'limited' versions (ie night and weekend) show up as null, even under the scheduled listings)
some blues eg vehicle #0328
some greens eg vehicle #1352
one red the other day


also on the developer api documentation page
clicking the json n xml tabs does not change the displayed example response panels

Edited by user Monday, March 24, 2014 1:50:39 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Ryan  
#2 Posted : Wednesday, March 26, 2014 7:03:15 AM(UTC)
Ryan

Rank: Administration

Groups: Administrators, Registered
Joined: 6/1/2011(UTC)
Posts: 88
United States
Location: Urbana

Thanks: 1 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
What method are you seeing the descriptions with? Can you post an example of a query that is failing?
Ryan  
#3 Posted : Wednesday, March 26, 2014 10:58:55 AM(UTC)
Ryan

Rank: Administration

Groups: Administrators, Registered
Joined: 6/1/2011(UTC)
Posts: 88
United States
Location: Urbana

Thanks: 1 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
The switching between JSON and XML on the documentation should be fixed now. Sorry about that...
darkery  
#4 Posted : Wednesday, March 26, 2014 1:32:18 PM(UTC)
darkery

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 19


any method that returns a trip for those affected routes
GetDeparturesByStop is the one i use the most but you cant replicate the night silver errors during the day shift

silver evening
http://developer.cumtd.c...id=LSE:8&date=2014-03-26
silver weekend
http://developer.cumtd.c...id=LSE:8&date=2014-03-29

everything about this vehicle#1352 green's trip and route is screwed up
http://developer.cumtd.c...alk=.50&minimize=walking

this blue vehicle#0341, but when it is returned by GetDeparturesByStop
http://developer.cumtd.c...alk=.50&minimize=walking
http://developer.cumtd.c...yStop?stop_id=IT:1&pt=60
Ryan  
#5 Posted : Wednesday, March 26, 2014 3:35:41 PM(UTC)
Ryan

Rank: Administration

Groups: Administrators, Registered
Joined: 6/1/2011(UTC)
Posts: 88
United States
Location: Urbana

Thanks: 1 times
Was thanked: 6 time(s) in 6 post(s)
Thanks for pointing out the issue and for the examples. Things should be fixed now.
darkery  
#6 Posted : Friday, March 28, 2014 3:27:49 PM(UTC)
darkery

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 12/20/2011(UTC)
Posts: 19

so the silvers are fixed,
but the following individual buses still show up nulls with GetDeparturesByStop (you have to check all the major stops with &pt=60 to find them)
blue vh#0340
green hpr vh#1352 + express vh#1354
orange hpr vh#0345 vh#1191
they show up with a trip full of nulls or even a trip=null when using GetVehiclesByRoute or GetVehicle, but do not even show up at all with GetVehicles (*new bug*)
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.